Ecole d’été francophone IIème édition

Alianţa Franceză Suceava, în colaborare cu Centrul de Reușită Universitară al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, Agenția Universitară a Francofoniei, Organizația Internațională a Francofoniei, Inspectoratul Școlar Suceava și Asociația Română a Profesorilor de Limba franceză filiala Suceava, organizează cea de a doua ediţie a Școlii de vară francofone în cadrul proiectului « Découvrir le français dès le plus jeune âge » / ,,Să descoperim limba franceză de la o vârstă fragedă” pentru elevi cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani.

Școala de vară francofonă de la Suceava se va organiza în 2 serii: 28 iunie – 9 iulie 2021 și 12 – 23 iulie 2021. Programul zilnic va fi între orele 8.30 – 14.00 și va cuprinde atât cursuri intensive de limba franceză cât și activități cultural-educative destinate copiilor.

Cursurile de limba franceză vor avea loc în spațiile Școlii Gimnaziale Nr. 1 Suceava, iar activitățile tematice se vor desfășura în locațiile stabilite de comun acord cu partenerii: Teatrul municipal „Matei Vișniec”, Muzeul Național al Bucovinei, Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera”, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Cea de-a IIa ediție a Școlii de vară francofone va beneficia de formatori francofoni și de o echipă de voluntari entuziaști (elevi și studenți). Cursurile de limba franceză vor fi susținute de profesori specialiști cu o bogată experiență și rezultate excepționale în activitățile didactice.

Coordonatorii acestei Școli de vară francofone sunt profesorii Daniela Sandu (tel.0747643952) și Mariana Roșca (tel.0744533971), care vă stau la dispoziție pentru informații suplimentare și înscrieri. Înscrierile se fac exclusiv telefonic, în perioada 14-24 iunie, între orele 17.00-20.00.