Comunicat de presă

Alianţa Franceză din Suceava este un nou centru de învățare a limbii franceze în regiunea Bucovinei precum şi un nou centru de examen acreditat în România pentru examenele de franceză DELF /DALF. Asociație de drept local, aprobată de Fundaţia Alianţelor Franceze din Paris, Alianţa Franceză din Suceava este o asociație creată în urma activităților desfășurate timp de 9 ani (2012-2021) în cadrul Biroului francez din Suceava. Alianţa Franceză din Suceava are o echipă de 8 profesori recunoscuți pentru profesionalismul lor, precum și pentru rezultatele deosebite în predarea/ învățarea limbii franceze.

Din 4 octombrie 2021, Alianţa Franceză din Suceava reîncepe cursurile de limba franceză față în față/ online/ hibrid, după cum urmează: Le français, c’est facile! – cursuri de limba franceză pentru copii (7-10 ani), Le français au collège – cursuri de limba franceză pentru adolescenți (11-15 ani), Cursuri de limba franceză generală pentru liceeni (16-19 ani) și adulți, Cursuri de pregătire pentru examenul DELF/ DALF, Curs intensiv de franceză – adulți, Franceză specializată – adulți, Cursuri individuale – copii, adolescenți, adulți.

Înscrierile pentru toate tipurile de curs vor avea loc în perioada 10 septembrie – 1 octombrie. Cursurile se vor desfăşura în regim față în față/ online/ hibrid la Școala Gimnazială nr. 1 din Suceava, cu respectarea regulilor sanitare în vigoare. În cazul în care nu îşi cunosc nivelul de limbă franceză, viitorii cursanţi pot beneficia de un test gratuit de evaluare online în perioada înscrierilor.

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare, publicul poate contacta secretariatul Alianţei Franceze la adresa de mail aliantafrancezasv@gmail.com sau la numărul de telefon : 0737784074 (între orele 11.00-18.00).

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [191.74 KB]