Comunicat de presă – 21.03.2023

Școala de Etichetă și Bune Maniere, împreună cu Biblioteca USV, Alianța Franceză Suceava  și ,,Mov de Bucovina”, organizează, în ziua de 24 martie 2023, evenimentul ”Balada Doamnelor de azi”, o dezbatere pe tema:  femeia modernă între feminitate și feminism.

Evenimentul este parte a manifestărilor desfășurate pe parcursul lunii martie, închinate Femeii și misiunii acesteia în societate.

Participantele sunt așteptate, începând cu ora 17.30, la Biblioteca Universității ”Ștefan cel Mare”, sala de lectură, corp E.

Amfitrioane ale evenimentului vor fi doamnele Sanda-Maria Ardeleanu, Margareta Lupașcu și Laura-Cătălina Culipei.

În programul serii mai sunt incluse un moment muzical susținut de către duo-ul ,,Boemis”, o prezentare de ținute business, realizată de ,,Divad Luxury Tailoring” ,lansarea noului brand ”Mov de Bucovina”.

 Doamnele vor avea parte și de surprize!

Seara se va încheia cu vizionare filmului La nuit du 12/ Noaptea de 12 (2022), regiaDominik Moll, în Auditorium ,,Joseph Schmidt”, film prezentat în cadrul Festivalului Filmului Francez aflat în desfășurare la Suceava.

”Totul, cu rafinament, stil și eleganță” – este motto-ul Școlii de Etichetă și Bune Maniere.

Parteneri pentru buna desfășurarea a evenimentului sunt: Centrul de Reușită Universitară din USV, Patronatul Femeilor de Afaceri din IMM Suceava, Librăria Lidana, Cozlum Conf, Cristine de casă, Floral Couture, Expert Music, Divad Luxury Tailoring.

Participarea la eveniment este posibilă cu înscriere prealabilă, în limita locurilor disponibile.