Alianța Franceză din Suceava demarează înscrierile pentru cursurile de limba franceză organizate în perioada octombrie 2021-iunie 2022

Alianţa Franceză din Suceava este un nou centru de învățare a limbii franceze în regiunea Bucovinei. Asociație de drept local, aprobată de Fundaţia Alianţelor Franceze din Paris, Alianţa Franceză din Suceava este o asociație creată în urma activităților desfășurate timp de 9 ani (2012-2021) în cadrul Biroului francez din Suceava. Alianţa Franceză din Suceava are o echipă de 8 profesori recunoscuți pentru profesionalismul lor, precum și pentru rezultatele deosebite în predarea/ învățarea limbii franceze.

Alianţa Franceză din Suceava este un nou centru de examen acreditat în România pentru examenele de franceză DELF /DALF. Certificatele de examen DELF/ DALF vă pot permite să fiți scutiți de examenul de limbă străină pentru bacalaureatul românesc.

Din 4 octombrie 2021, Alianţa Franceză din Suceava reîncepe activitățile de curs față în față / online /hibrid de limba franceză, după cum urmează: Le français, c’est facile! – cursuri de limba franceză pentru copii (7-10 ani), Le français au collège – cursuri de limba franceză pentru adolescenți (11-15 ani), Cursuri de limba franceză generală pentru liceeni (16-19 ani) și adulți, Cursuri de pregătire pentru examenul DELF/ DALF, Curs intensiv de franceză – adulți, Franceză specializată – adulți, Cursuri individuale – copii, adolescenți, adulți.

Înscrierile pentru toate tipurile de curs vor avea loc în perioada 10 septembrie – 1 octombrie.

Pentru a începe sau a continua învățarea limbii franceze, pentru a vă pregăti pentru proba de limba franceză la bacalaureat, pentru a vă pregăti pentru examenele de franceză DELF /DALF, aveți încredere în echipa noastră didactică, care și-a demonstrat deja profesionalismul. Indiferent de vârsta dumneavoastră, de timpul pe care îl puteți dedica învățării limbii franceze și de obiectivele pe care le urmăriți, veți găsi cursul de franceză potrivit la Alianţa Franceză din Suceava.

Ținând cont de deciziile autorităților române în domeniul educației, vom desfăşura cursuri față în față/ online/ hibrid la Școala Gimnazială nr. 1 din Suceava. În cazul în care nu vă cunoașteți nivelul de limbă franceză, puteţi beneficia de un test gratuit de evaluare online în perioada înscrierilor.

Purtarea măștii va fi obligatorie pentru profesori și cursanţi care trebuie să respecte cu strictețe instrucțiunile pentru accesarea spațiilor de învăţământ, precum și regulile de distanțare fizică. Vă rugăm să luați în considerare faptul că ne vom adapta, în orice moment, noilor prevederi sanitare.

Adresa noastră de contact este: aliantafrancezasv@gmail.com, telefon : 0737784074. Vă așteptăm cu încredere la cursurile noastre!