Comunicat de presă – prelungirea înscrierilor pentru cursurile de limba franceză

Alianţa Franceză din Suceava prelungeşte sesiunea de înscrieri pentru cursurile anuale de limba franceză până la data de 25 septembrie 2023. Cursurile vor demara la începutul lunii octombrie şi se adresează tuturor categoriilor de public și tuturor vârstelor – copii, adolescenți, adulți – după cum urmează: Le français, c’est facile! – cursuri de limba franceză pentru copii (7-10 ani), Le français au collège – cursuri de limba franceză pentru adolescenți (11-15 ani), Cursuri de limba franceză generală pentru liceeni (16-19 ani), Cursuri de pregătire pentru examenul DELF/ DALF, Cursuri de franceză pentru adulți, Cursuri de pregătire la limba franceză, Cursuri de limba franceză prin cântec şi Cursuri individuale, la cerere, pentru copii, adolescenți, adulți, cu un orar flexibil, în funcție de programul cursanților și al profesorului.

Alianţa Franceză din Suceava are o echipă de profesori recunoscuți pentru profesionalismul lor, care utilizează manuale și metode actuale și interactive de învățare a limbii franceze, agreate de rețeaua Alianțelor franceze din România. Testele inițiale în vederea stabilirii nivelului de studiu sunt gratuite pentru cursanţii care se înscriu în perioada deja menţionată. În funcție de preferințe și de disponibilitatea lor, cursanții adulți pot opta atât pentru cursuri față în față cât și pentru cursuri în regim online.

Toți cursanții Alianței Franceze au acces gratuit pe platforma Culturethèque, o bibliotecă digitală care conține sute de cărți, benzi desenate, noutăți muzicale și filme în limba franceză, dar și documente didactice pentru învățarea acestei limbi.

Cursurile în format fizic se vor desfăşura la sediul Alianţei Franceze din Suceava, strada Ştefan cel Mare nr. 50 (vizavi de Muzel de Istorie). Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare, publicul poate consulta site-ul Alianței Franceze din Suceava https://afsuceava.ro/ sau contacta direct secretariatul Alianţei Franceze la adresa de mailaliantafrancezasv@gmail.comsau la numărul de telefon : 0737784074 (de luni până vineri, între orele 9.00-13.00).