Spectacol stagiu de formare în teatru francofon La rentrée francophone

Duminică, 17 octombrie, s-a încheiat stagiul de formare în teatru francofon organizat de Alianța Franceză din Suceava și Centrul de Reușită Universitară al USV, în parteneriat cu Teatrul Municipal „Matei Vișniec”. O încheiere de stagiu mai specială, deoarece s-a finalizat cu un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, în care profesorii de franceză participanți și-au pus în scenă emoțiile cele mai profunde sub formă de mișcare scenică, mesaje adresate publicului, muzică și imagine.

Mulțumim tuturor participanților la această minunată călătorie în lumea emoțiilor teatrale, actorului Cătălin Ștefan Mândru, care a acceptat provocarea acestei formări, precum și echipei tehnice care s-a aflat în spatele acestui spectacol complex de lumină, muzică și culoare. Mulțumim de asemenea tuturor instituțiilor care ne-au sprijinit în organizarea acestei activități inițiate în cadrul proiectului „Découvrir le français dès le plus jeune âge”: Agenția Universitară a Francofoniei, Casa de Cultură a Studenților din Suceava, Asociația Română a Profesorilor Francofoni, Inspectoratul Școlar Județean Suceava și, în special, Teatrului Municipal „Matei Vișniec”, gazda acestei formări din ultimele două săptămâni.

Mult succes tuturor în aplicarea celor învățate și vă așteptăm și la alte activități organizate în cadrul proiectelor noastre francofone!