Vizita Ambasadoarei Franței la București, Excelența Sa Laurence Auer la Alianța Franceză din Suceava

Alianța Franceză Suceava a primit vineri, 11 martie 2022, vizita ambasadorului Franței la București, Excelența Sa Laurence Auer. Dna Ambasador a fost însoțită de Consulul onorific al Franței la Iași, Radu Grădinaru și de managerul general AMBRO, Paul-Henri Kohler.

La această întâlnire oficială, Alianța Franceză a fost reprezentată de dna Sanda-Maria Ardeleanu, președinta de onoare AFS, dna Alexandra Sîrghi, responsabila pedagogică AFS, dna Irina Melisch, președinta ARPF Suceava, dna Daniela Sandu, președinta Asociației Suceava-Laval Curcubeul Succesului, dna Mariana Roșca, secretara AFS. Colegiul național « Petru Rareș », singurul liceu care poartă marca LabelFrancEducation, a fost reprezentat de dna directoare Daniela Dungeanu și dna directoare adjunctă Anca Greculeac.

În cadrul acestei întâlniri, au fost prezentate activitățile Alianței Franceze din Suceava în contextul situației de criză de la granița de nord a României, precum și direcțiile de dezvoltare ale acestei tinere instituții. Excelența Sa a reiterat sprijinul pe care Ambasada Franței îl acordă Alianței Franceze și francofoniei instituționale sucevene.