Comunicat de presă – 24.10.2023

În perioada 19 octombrie – 3 noiembrie 2023, Alianţa Franceză din Suceava organizează înscrieri pentru susţinerea examenelor de evaluare DELF/DALF adulţi.

Alianţa Franceză din Suceava face parte din reţeaua naţională de centre de evaluare DELF şi DALF şi are o echipă de evaluatori profesionişti, certificaţi de France Education International, singura instituţie delegată pentru a coordona şi valida aceste examene la nivel internaţional.

Examenele de certificare DELF/DALF adulţi cuprind toate nivelele Cadrului European, de la A1 la C2. Diplomele sunt eliberate de Ministerul Francez al Educaţiei Naţionale, sunt recunoscute la nivel european şi au valabilitate pe viaţă.

Tarifele sunt aceleaşi pentru toate centrele de evaluare şi pot fi consultate pe site-ul Alianţei Franceze din Suceava https://afsuceava.ro/ la rubrica Examene DELF/DALF. Studenţii şi cursanţii Alianţei beneficiază de reduceri.

Examenele de certificare pentru aceste nivele vor avea loc la Suceava, pe data de 18-19 noiembrie, iar rezultatele vor fi publicate pe site-ul AFS.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, persoanele interesate pot scrie pe adresa de mail aliantafrancezasv@gmail.com sau contacta direct secretariatul Alianţei Franceze din Suceava la telefon 0737784074, între orele 9.00-13.00.